Vaša obitelj će u svakoj kapi hladno prešanog bučinog ulja Aurora osjetiti svu ljubav i pažnju koju smo utkali u njegovu proizvodnju
 
BUČINE KOŠTICE

Ukusne i zdrave "grickalice" koje se mogu jesti sirove, pržene, posoljene ili neslane. Bogat su izvor vitamina (vitamin E kao biološki antioksidans), minerala (magnezij, fosfor, željezo, cink), proteina i esencijalne masne kiseline omega 3. Zasitne su, ne utječu štetno na vitkost, a organizam obogaćuju vrijednostima neophodnim za očuvanje vitalnosti i zdravlja.

 

BRAŠNO BUČINIH KOŠTICA

Koristi se za kruh, peciva i tijesta - 20% brašna bučinih koštica miješa se sa 80% običnog brašna dajući ovim pekarskim proizvodima dekorativnu boju i specifičnu aromu. Idealna je zamjena za orahe, lješnjake i bademe u kolačima, te za gibanice i pite.

FINO I SLASNO - HLADNO PREŠANO BUČINO ULJE AURORA

Može se koristiti u pripremi svih vrsta jela, pa čak i deserata. Marinirajte bilo koju vrstu mesa u bučinom ulju Aurora, koristite ga kao preljev preko hladnih predjela od sira i svježeg povrća, toplih predjela od tjestenine, začinite njime kuhano povrće ili dekorirajte krem juhe i slastice (zanimljiv specijalitet je sladoled preliven hladno prešanim bučinim uljem).

Bučino ulje je idealno za pripremu svih vrsta salata, a osobito grah salate, krumpir salate, salate od kiselog kupusa, zelene salate, salate od crvenog luka, salate od krastavaca, salate od rajčice, itd.

Ako volite jednostavnost, umočite komadiće kruha ili sira u hladno prešano bučino ulje.

 
 

Dizajn: ColorUnit | Programsko rješenje: ČuBraD